Multimeter kliešťový digitálny VMC-1 Value

29,92  bez DPH
35,90  s DPH

Multimeter kliešťový digitálny VMC-1 Value je všestranný nástroj navrhnutý pre profesionálnych elektrikárov, ktorý kombinuje ergonomickú štruktúru s ochranou proti preťaženiu v každom meracom rozsahu. Séria VMC-1 ponúka široké spektrum meracích funkcií vrátane striedavého a jednosmerného napätia, striedavého prúdu, odporu, diódy, kontinuity, kapacity, teploty, a je vybavený pokročilými funkciami ako uchovávanie údajov, meranie max/min, relatívne meranie, NCV (bezkontaktné napätie), indikácia slabej batérie, zvukový a vizuálny alarm, a automatické vypnutie pre zvýšenie efektivity práce a bezpečnosti.

Hlavné Funkcie:

  • NCV (Bezkontaktná Detekcia Napätia): Umožňuje rýchlu a bezpečnú detekciu elektroinštalácie v stene bez potreby fyzického kontaktu.
  • Široký Rozsah Meraní: Zahrnuje striedavé/jednosmerné napätie, striedavý prúd, odpor, test diódy, kontinuitu, kapacitu a teplotu.
  • Uchovávanie Nameraných Údajov: Pre jednoduché sledovanie a analýzu meraní.
  • Meranie Max/Min a Relatívne Meranie: Pre detailnú analýzu meraných hodnôt.
  • Indikácia Slabej Batérie a Alarmy: Upozornenie na nízku úroveň batérie a potenciálne nebezpečné stavy.
  • Automatické Vypnutie: Znižuje spotrebu energie a predlžuje životnosť batérie.

Multimeter kliešťový digitálny VMC-1 Value je neoceniteľným pomocníkom pre každého elektrikára, ktorý potrebuje spoľahlivé, presné a bezpečné meracie nástroje pre široké spektrum aplikácií.

Prestona Vaše klimatizácie a tepelné čerpadlá
Predaj a montáž klimatizácií
Predaj, montáž klimatizácií, montážny materiál
PRESTONA s.r.o.
Bernolákova 468
906 32 Jablonica