Podlahová klimatizácia VIVAX ACP-18CT50AERI/I3

382,50  bez DPH
459,00  s DPH

VIVAX ACP-18CT50AERI/I3 je podlahový klimatizačný systém s 3D invertorovou technológiou, energetickou účinnosťou triedy A++ a inteligentným prúdením vzduchu. Optimalizujte komfort a udržujte čistotu vzduchu s týmto moderným zariadením.

Ak hľadáte klimatizačný systém, ktorý je nielen výkonný, ale aj energeticky efektívny, podlahová klíma VIVAX ACP-18CT50AERI/I3 je tou pravou voľbou. Je vybavená mono split systémom s impozantným nominálnym výkonom 4,98 kW. Za tým všetkým stojí inovatívna 3D invertorová technológia, ktorá garantuje optimálny výkon a značné úspory energie.

Táto jednotka poskytuje viac než len chlad. Má funkciu horizontálneho a automatického vertikálneho odsávania, čo zaisťuje rovnomernejšie prúdenie vzduchu vo vašom domove. Prachový filter chráni váš vzduch pred nečistotami a prachom, čím zabezpečuje čistejšie a zdravšie prostredie. A s funkciou "Cítim", ktorá automaticky prispôsobuje teplotu a rýchlosť ventilátora podľa aktuálnych podmienok, budete mať vždy dokonalý komfort.

Čo robí túto klimatizáciu ešte špeciálnejšou, je jej schopnosť inteligentne prúdiť vzduch. S obojstranným odvodom vzduchu a strategickým prúdením vzduchu môže efektívne vykurovať alebo chladiť váš priestor bez nepríjemného priameho fúkania vzduchu na osoby v miestnosti.

A aby toho nebolo málo, táto klimatizácia je navrhnutá tak, aby slúžila dlhodobo a spoľahlivo, s päťročnou zárukou a eco-friendly plynom R32. A s možnosťou ovládania cez WiFi a aplikáciu NethomePlus máte dokonalý prístroj pre moderný domov.

Prestona Vaše klimatizácie a tepelné čerpadlá
Predaj a montáž klimatizácií
Predaj, montáž klimatizácií, montážny materiál
PRESTONA s.r.o.
Bernolákova 468
906 32 Jablonica