Klimatizácia VIVAX M ACP-07CH21AEMI/I

165,83  bez DPH
199,00  s DPH

Klimatizácia VIVAX M ACP-07CH21AEMI/I kombinuje vysoký výkon s moderným dizajnom, ponúkajúc energetickú účinnosť a čistý vzduch v obytných a obchodných priestoroch. Výhody zahrňujú bio a prachový filter, funkciu "I feel" a ovládanie cez WiFi.

Hľadáte dokonalé riešenie pre klimatizáciu vašich obchodných alebo obytných priestorov? Predstavujeme VIVAX M design ACP-07CH21AEMI/I - nástennú vnútornú jednotku s impozantným nominálnym výkonom 2 346 kW pre multi split systémy. Táto jednotka kombinuje najnovšie technologické riešenia s atraktívnym dizajnom, čím prináša nielen účinné chladenie a vykurovanie, ale aj estetickú hodnotu do každého priestoru.

Jednou z jej hlavných výhod je vysoká energetická účinnosť za všetkých poveternostných podmienok. To znamená, že bez ohľadu na to, či je vonku zima alebo leto, táto klimatizácia bude vždy pracovať efektívne a ekonomicky.

Čistota vzduchu je ďalšou prioritou VIVAX M design ACP-07CH21AEMI/I. Vďaka bio a prachovému filtru odstraňuje znečisťujúce látky, vrátane chlpov domácich zvierat, čo je obzvlášť užitočné pre alergikov alebo ľudí s citlivým dýchaním. Samočistiaci režim tejto jednotky zabezpečuje, že interné komponenty zostanú v optimálnom stave, a pravidelne vysušuje a čistí akýkoľvek zvyšný kondenzát.

Klimatizácia je vybavená funkciou "I feel", ktorá automaticky číta teplotu v miestnosti a prispôsobuje svoj výkon tak, aby bola dosiahnutá požadovaná teplota bez zbytočného plytvania energiou. Toto v kombinácii s funkciou úspory energie zabezpečuje, že zariadenie poskytuje maximálny chladiaci výkon bez zbytočného zaťaženia.

Dlhodobá kvalita a spoľahlivosť tejto klimatizácie je podporená päťročnou zárukou. Používa tiež ekologicky šetrný plyn R32, ktorý je nielen efektívnejší v prevádzke, ale tiež šetrnejší k životnému prostrediu. A s energetickou triedou A++ v chladení a A+ vo vykurovaní je to jasná voľba pre tých, ktorí hľadajú účinnosť a ekologickú zodpovednosť. Ako bonus, po zakúpení modulu WiFi môžete zariadenie ovládať cez aplikáciu NethomePlus, čím získavate plnú kontrolu nad svojím klimatizačným systémom odkiaľkoľvek.

Prestona Vaše klimatizácie a tepelné čerpadlá
Predaj a montáž klimatizácií
Predaj, montáž klimatizácií, montážny materiál
PRESTONA s.r.o.
Bernolákova 468
906 32 Jablonica