Klimatizácia VIVAX R+ ACP-12CH35AERI/I+ STRIEBORNÉ ZRKADLO

232,50  bez DPH
279,00  s DPH

Dizajnová klimatizácia VIVAX R+ ACP-12CH35AERI/I+ SILVER MIRROR kombinuje moderný estetický vzhľad so špičkovými technológiami pre optimálne chladenie a vykurovanie. Vysoká energetická účinnosť, bio filter, ionizátor a funkcia "I feel" zabezpečujú komfort, zdravie a úsporu energie vo vašich priestoroch.

V posledných rokoch sa zvýšil dopyt po klimatizačných jednotkách, ktoré sú nielen energeticky účinné, ale aj esteticky príťažlivé. Dizajnová klimatizácia VIVAX R+ ACP-12CH35AERI/I+ SILVER MIRROR spĺňa tieto požiadavky dokonale. Jej zrkadlový vzhľad znamená, že sa jednoducho zmieša s akýmkoľvek moderným interiérom a stane sa skutočným ozdobným prvkom obytnej alebo obchodnej miestnosti.

Jedným z hlavných predajných argumentov tohto modelu je jeho energetická účinnosť. V časoch, keď sa stále viac a viac ľudí snaží znižovať svoju uhlíkovú stopu, je táto vlastnosť kľúčová. A vďaka najnovším technologickým inováciám je táto klimatizácia schopná poskytovať optimálnu teplotu za akýchkoľvek poveternostných podmienok.

Ďalšou skvelou funkciou je integrovaný bio filter a ionizátor. Tieto technológie zabezpečujú, že vzduch vo vašom domove alebo v obchode je čo najčistejší, čím sa minimalizuje riziko alergických reakcií alebo dýchacích problémov. Osoby s citlivosťou na alergény alebo tie, ktoré žijú v oblastiach s vysokou úrovňou znečisťujúcich látok, ocenia túto funkciu najviac.

VIVAX R+ ACP-12CH35AERI/I+ SILVER MIRROR sa tiež pýši pokročilými technológiami, ako je funkcia "I feel". Tá umožňuje zariadeniu automaticky prispôsobovať svoj výkon podľa aktuálnej teploty v miestnosti, čím zabezpečuje, že priestor je vždy dokonale chladený alebo vykurovaný bez zbytočného plytvania energiou.

Na záver je dôležité spomenúť aj integrovaný WiFi modul, ktorý vám umožňuje ovládať klimatizáciu cez aplikáciu NethomePlus. Takže či už ste doma alebo na cestách, vždy máte kontrolu nad svojím zariadením a môžete sa tešiť dokonalej teplote pri návrate domov.

Prestona Vaše klimatizácie a tepelné čerpadlá
Predaj a montáž klimatizácií
Predaj, montáž klimatizácií, montážny materiál
PRESTONA s.r.o.
Bernolákova 468
906 32 Jablonica