Klimatizácia VIVAX R+ ACP-12CH35AERI/I+

199,17  bez DPH
239,00  s DPH

VIVAX R+ ACP-12CH35AERI/I+ je energeticky efektívna nástenná klimatizácia s výkonom 3,81 kW / 3,52 kW ideálna pre obchodné a obytné priestory. Ponúka bio filter, ionizátor, funkciu "Cítim" a možnosť ovládania cez WiFi s aplikáciou NethomePlus. Je navrhnutá tak, aby kombinovala vysoký výkon s nízkou hladinou hluku a moderným dizajnom.

Dizajnová klimatizácia VIVAX R+ ACP-12CH35AERI/I+ redefinuje komfort a efektivitu v modernej klímatizácii. Táto nástenná vnútorná jednotka pre multi split systémy s výkonom 3,81 kW pri vykurovaní a 3,52 kW pri chladení predstavuje kombináciu výkonu a estetiky, ktorá je ideálna pre obchodné aj obytné priestory.

Jedným z kľúčových aspektov tejto klimatizácie je jej schopnosť spĺňať všetky užívateľské a priestorové požiadavky, či už ide o chladenie v horúcich letných dňoch alebo o vykurovanie v chladných zimných mesiacoch. Vďaka najnovším technologickým inováciám dokáže prístroj poskytnúť vysokú energetickú účinnosť za akýchkoľvek poveternostných podmienok. Prídavným bonusom je jej nízka hladina hluku, ktorá prispieva k vytvoreniu tichej a príjemnej atmosféry.

Kromě technických parametrov táto jednotka ponúka aj zdravotné výhody. Bio filter spolu s ionizátorom aktívne odstraňuje znečisťujúce látky a alergény, čím zabezpečuje čerstvý a zdravý vzduch. Táto funkcia je obzvlášť cenná pre ľudí trpiacich rôznymi alergiami alebo citlivými na vzduchové nečistoty.

Unikátna funkcia "Cítim" umožňuje jednotke adaptovať sa na aktuálne potreby užívateľa. Senzory v diaľkovom ovládači precízne odčítavajú teplotu v miestnosti a upravujú výkon klimatizácie tak, aby bola dosiahnutá ideálna teplota pri maximálnej energetickej účinnosti. Toto všetko je doplnené možnosťou ovládania zariadenia cez WiFi a aplikáciou NethomePlus, čo poskytuje užívateľovi plnú kontrolu nad systémom kdekoľvek a kedykoľvek.

Prestona Vaše klimatizácie a tepelné čerpadlá
Predaj a montáž klimatizácií
Predaj, montáž klimatizácií, montážny materiál
PRESTONA s.r.o.
Bernolákova 468
906 32 Jablonica