Tepelné čerpadlo VIVAX HPM-22CH65AERIs R32-1

2791,67  bez DPH
3350,00  s DPH

VIVAX HPM-22CH65AERIs R32-1: Výkonné tepelné čerpadlo vzduch-voda s A+++ efektívnosťou. Inovatívna technológia pre tvoje komfortné vykurovanie a chladenie.

Tepelné čerpadlo VIVAX HPM-22CH65AERIs R32-1 kombinuje výkonnú invertorovú technológiu s flexibilitou vzduch-voda, čo ho predurčuje pre vonkajšiu inštaláciu. Nielenže ponúka funkcie vykurovania a chladenia, ale aj prípravu teplej úžitkovej vody.

Toto čerpadlo efektívne čerpá teplo z vonkajšieho vzduchu a vďaka kompresorovej technológii ho využíva na vykurovanie interiéru a prípravu teplej vody. V porovnaní s tradičnými metódami vykurovania ponúka výraznú úsporu energie. Hydromodul je strategicky umiestnený vo vnútri jednotky, zatiaľ čo používateľské rozhranie je spojené s jednotkou cez komunikačný kábel. Užívateľ má možnosť prispôsobiť prevádzkové režimy, vrátane ekologických režimov, upravovať klimatické krivky podľa ročných období, čiť a upravovať prevádzkové parametre a nastaviť časovač. Plus, zariadenie je vybavené WIFI modulom pre ešte väčšiu pohodlnosť.

Model HPM-22CH65AERIs R32-1 s výkonom vykurovania/chladenia 6,35 kW/6,5 kW vyniká moderným dizajnom technológie DC Inverter. Zaručuje ti ticho a maximálnu efektívnosť s minimálnou spotrebou elektrickej energie. A s energetickou účinnosťou hodnotenou na A+++ pri 35°C je to skutočný energetický šampión.

Prestona Vaše klimatizácie a tepelné čerpadlá
Predaj a montáž klimatizácií
Predaj, montáž klimatizácií, montážny materiál
PRESTONA s.r.o.
Bernolákova 468
906 32 Jablonica