Klimatizácia VIVAX R+ ACP-24CH70AERI+ R32

1082,50  bez DPH
1299,00  s DPH

Vivax R+ ACP-24CH70AERI+ R32 - klimatizácia novej generácie. Vysoký výkon, úspora energie a čistý vzduch v jednom elegantnom balení.

Vivax R+ ACP-24CH70AERI+ R32 je výsledkom kombinácie modernej technológie a dizajnu, čím prináša špičkovú kvalitu v oblasti klimatizácie. S nominálnym vykurovacím výkonom 7,33 kW a chladiacim výkonom 7,03 kW tento model zabezpečuje rýchle a efektívne nastavenie požadovanej teploty v miestnosti, a to s vynikajúcim pomerom investovaných a získaných hodnôt.

Pomocou 3D invertorovej technológie tento model klimatizácie poskytuje maximálnu efektívnosť pri súčasnom šetrení energie. Nehlučný chod zariadenia zabezpečuje pokojné prostredie, čo je ideálne pre relax alebo spánok. Bio filter a ionizátor predstavujú revolúciu v čistení vzduchu, odstraňujúc alergény a znečisťujúce látky, čo je mimoriadne prospešné pre alergikov a citlivé osoby.

Inteligentné funkcie, ako je "I feel", umožňujú automatickú adaptáciu teploty a rýchlosti ventilátora na základe aktuálnych podmienok v miestnosti. V kombinácii s pokročilými komponentmi vonkajšej jednotky je zabezpečená plynulá a efektívna prevádzka vo vykurovacom režime. S možnosťou ovládania cez WiFi a aplikáciu NethomePlus je tento model pripravený na budúcnosť.

Prestona Vaše klimatizácie a tepelné čerpadlá
Predaj a montáž klimatizácií
Predaj, montáž klimatizácií, montážny materiál
PRESTONA s.r.o.
Bernolákova 468
906 32 Jablonica