Klimatizácia VIVAX Q ACP-18CH50AEQIs R32

666,67  bez DPH
800,00  s DPH

Vivax Q ACP-18CH50AEQIs R32 - kde sa stretnú dizajn, inovácia a udržateľnosť. Užite si čerstvý a čistý vzduch vždy a všade.

Model Vivax Q ACP-18CH50AEQIs R32 je výsledkom dlhoročného vývoja a inovácií v oblasti klimatizácií. Predstavuje harmonickú kombináciu dizajnu a technológie, ktorá zabezpečuje ideálny komfort v interiéri domovov alebo kancelárií.

3D invertorová technológia nie je len o výkone, ale aj o inteligentnom využití energie. Spolu s katalyzátorovým a prachovým filtrom garantuje zariadenie optimálnu kvalitu vzduchu bez škodlivých látok alebo alergénov. Funkcie ako "Cítim" a "Nasleduj ma" ukazujú, ako môže byť klimatizácia citlivá na potreby používateľa, čím vytvára dokonalý prostredie pre odpočinok alebo prácu.

R32 je významným krokom smerom k ekologickejším riešeniam v oblasti klimatizácie. Tento plyn, použitý v modele Vivax Q ACP-18CH50AEQIs, zabezpečuje vyššiu efektívnosť pri nižšom vplyve na životné prostredie. A s možnosťou pripojenia k WiFi a ovládania cez aplikáciu NethomePlus, tento model klimatizácie je skutočne pripravený pre budúcnosť.

Prestona Vaše klimatizácie a tepelné čerpadlá
Predaj a montáž klimatizácií
Predaj, montáž klimatizácií, montážny materiál
PRESTONA s.r.o.
Bernolákova 468
906 32 Jablonica