Sinclair Terrel SIH-09BIT nástenná vnútorná jednotka - Champagne

290,83  bez DPH
349,00  s DPH

Nástenná klimatizačná jednotka Sinclair Terrel SIH-09BIT je ideálnou voľbou pre náročných zákazníkov, ktorí hľadajú efektívne a tiché riešenie pre chladenie a vykurovanie miestností do 25 m². Ponúka moderný dizajn v štyroch farebných prevedeniach a je vybavená všetkými potrebnými funkciami vrátane WiFi ovládania.

Prémiová nástenná klimatizačná jednotka Sinclair Terrel SIH-09BIT je navrhnutá pre náročných zákazníkov, ktorí ocenia jej elegantný dizajn a vysoký výkon. Táto klimatizácia je dostupná až v štyroch farebných prevedeniach: biela, strieborná, šampanská a čierna, čo umožňuje jej dokonalé prispôsobenie interiéru. S chladiacim výkonom 2,7 kW a vykurovacím výkonom 3,0 kW je ideálna pre miestnosti do 25 m².

Jednotka ponúka širokú škálu funkcií vrátane tichého chodu, funkcie "I FEEL" pre presné nastavenie teploty, automatického pohybu lamiel a WiFi ovládania, ktoré umožňuje pohodlné ovládanie prostredníctvom smartfónu. Ďalšie funkcie zahŕňajú TURBO režim, odvlhčovací režim, a Cold plasma generátor, ktorý zlepšuje kvalitu vzduchu. Klimatizácia Sinclair Terrel je tiež vybavená elegantným skrytým LED displejom a poskytuje možnosť odvádzania kondenzátu na obidve strany.

S hlučnosťou v rozmedzí 25 - 48 dB a energetickou triedou A++ pre chladenie a A+ pre vykurovanie je táto jednotka energeticky efektívna a šetrná k životnému prostrediu vďaka použitiu chladiva R32.

Vlastnosti Hodnota
Hladina akustického tlaku klimatizácie 25 - 38 dB
Chladiaci výkon klimatizácie 2,7 kW
Vykurovací výkon klimatizácie 3,0 kW
Rozmery vnútornej klimatizácie 294x889x212 (VxŠxH) mm
Rozloha miestnosti 0-25 m²
Typ chladiva R32
Hmotnosť 11 kg
Prestona Vaše klimatizácie a tepelné čerpadlá
Predaj a montáž klimatizácií
Predaj, montáž klimatizácií, montážny materiál
PRESTONA s.r.o.
Bernolákova 468
906 32 Jablonica