Klimatizácia Sinclair Terrel SIH-24BIT + SOH-24BIT - Silver

1332,50  bez DPH
1599,00  s DPH

Nástenná klimatizácia Sinclair Terrel SIH-24BIT + SOH-24BIT ponúka výkonné a efektívne riešenie pre veľké miestnosti s rozlohou nad 45 m². S chladiacim výkonom 7,0 kW a vykurovacím výkonom 7,4 kW, spolu s modernými funkciami a elegantným dizajnom, je ideálnou voľbou pre náročných zákazníkov.

Prémiové klimatizačné jednotky Sinclair Terrel SIH-24BIT + SOH-24BIT sú navrhnuté pre náročných zákazníkov, ktorí hľadajú spojenie vysokého výkonu a elegantného dizajnu. Klimatizácia je dostupná v štyroch farebných prevedeniach: white, silver, champagne a black, čo umožňuje jej dokonalé zapadnutie do akéhokoľvek interiéru.

Vynikajúci dizajn s ladnými oblými tvarmi a kompaktnými rozmermi dodáva klimatizácii moderný vzhľad. Klimatizačná jednotka disponuje všetkými pokročilými funkciami pre maximálny komfort. Funkcia "I FEEL" zabezpečuje presnú reguláciu teploty, odvlhčovací režim udržuje optimálnu vlhkosť v miestnosti a automatický pohyb lamiel zaručuje rovnomerné prúdenie vzduchu. Klimatizácia obsahuje aj Cold Plasma ionizátor, ktorý zvyšuje čistotu a kvalitu vzduchu v miestnosti.

WiFi modul umožňuje jednoduché ovládanie klimatizácie cez smartfón alebo tablet pomocou aplikácie pre Android a iOS. Klimatizácia má energetickú triedu A++ pre chladenie a A+ pre vykurovanie, čo garantuje efektívnu prevádzku a úsporu energie. Ekologické chladivo R32 výrazne znižuje dopad na životné prostredie.

Sinclair Terrel SIH-24BIT + SOH-24BIT je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú klimatizáciu s vysokým výkonom, moderným dizajnom a pokročilými funkciami pre veľké miestnosti.

Vlastnosť Hodnota
Rozloha miestnosti 61+ m²
Typ chladiva R32
Hladina akustického tlaku klimatizácie 33 - 48 dB
Chladiaci výkon klimatizácie 7,0 kW
Stupeň účinnosti pri chladení SEER 6,5
Vykurovací výkon klimatizácie 7,4 kW
Stupeň účinnosti pri vykurovaní SCOP 4,0
Rozmery vnútornej klimatizácie 329x1122x247 (VxŠxH) mm
Rozmery vonkajšej klimatizácie 700x965x396 (VxŠxH) mm
Ročná spotreba energie klimatizácie 377/2240 kWh
Energetická trieda A++/A+
Elektrický príkon chladenia (min. - nom. - max.) 1,90 kW
Elektrický príkon vykurovania (min. - nom. - max.) 1,90 kW
Prestona Vaše klimatizácie a tepelné čerpadlá
Predaj a montáž klimatizácií
Predaj, montáž klimatizácií, montážny materiál
PRESTONA s.r.o.
Bernolákova 468
906 32 Jablonica